Αποφράξεις Φρεατίων Λαγονήσι – 210 89 90 600
Απόφραξη Νεροχύτη Λαγονήσι – 210 89 90 600
Απόφραξη Υδροροής Λαγονήσι – 210 89 90 600
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Λαγονήσι – 210 89 90 600
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Λαγονήσι – 210 89 90 600
Καθαρισμός Φρεατίων Λαγονήσι – 210 89 90 600
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210 89 90 600
Μηνιαίες Συντηρήσεις Λαγονήσι – 210 89 90 600
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Λαγονήσι – 210 89 90 600

Thursday, March 8, 2018

Απόφραξη στο Λαγονήσι

Το καλοκαιράκι επιτέλους έφτασε και η Μαρία είχε ήδη κανονίσει την άδειά της. Και πλησίαζε! Ανυπομονούσε τόσο πολύ. Θα πήγαινε στο εξοχικό της στο Λαγονήσι αλλά και σε ένα νησί για λίγες μέρες. Της άξιζε, δούλευε όλη την χρονιά!
Την Κυριακή θα πήγαινε με τις φίλες της στο Λαγονήσι. Είχε να πάει έστω να ανοίξει το σπίτι από το Πάσχα, αρκετός καιρός. Θα ξεκινούσαν το μεσημέρακι, θα πήγαιναν για μπάνιο και μετα για φαγητό και ουζάκι. Πως το περίμενε!
Η Κυριακή έφτασε και η παρέα ξεκίνησε κατα τις δώδεκα το μεσημέρι. Πάρκαραν το αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού και άρχισαν να κατεβάζουν τα πράγματα. Η Μαρία έβαλε το κλειδί στην πόρτα και την ξεκλείδωσε. Με το που άνοιξε την πόρτα μια πολύ άσχημη μυρωδιά την έκανε να βάλει την το χέρι στην μύτη της. Οι φίλες της από έξω συνέχιζαν τα αστεία και η Μαρία άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Προχώρησε στην κουζίνα και ήταν όλα εντάξει. Περπάτησε προς τα δωμάτια και το μπάνιο και τα πόδια της βράχηκαν. Και όχι μόνο! Τρελάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Τα υπόλοιπα κορίτσια μπήκαν μέσα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Στα δωμάτια και στο μπάνιο παντού νερά και ακαθαρσίες και η μυρωδιά τόσο άσχημη που δεν μπορούσες να σταθείς.
Δεν ήξερε τι να κάνει η Μαρία. Η κα Αμαλία και κος Νίκος, γείτονες της Μαρίας άκουσαν τις φωνές και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι. Η Μαρία σκεφτόταν πόσο απογοητευμένη είναι και ότι οι διακοπές της έχουν καταστραφεί. Ο κος Νίκος έβγαλε το κινητό από την τσέπη του και κάλεσε την ΑποφράξειςΛαγονήσι. Ήταν οι κατάλληλοι που θα έπρεπε να έρθουν. Προφανώς όσο το σπίτι ήταν κλειστό κάτι έγινε με την αποχέτευση στην τουαλέτα και όλα τα ακάθαρτα νερά βγήκαν έξω. Σιγουρα χρειαζόταν κάποιος καθαρισμός αποχέτευσης ή απόφραξη.

Μετά από λίγο το συνεργείο της Αποφράξεις Λαγονήσι ήδη ξεκίνησε να κάνει τον καθαρισμό. Αφου τελείωσε τον καθαρισμό της αποχέτευσης, οι τεχνικοί έκαναν και την μικροβιοκτονία στο σπίτι. Η Μαρία πραγματικά δεν θυμάται πόσα ευχαριστώ είπε στους τεχνικούς της ΑποφράξειςΛαγονήσι. Τώρα ένιωθε υπέροχα και πήγαν με την παρέα της για μπάνιο.

No comments:

Post a Comment